Κριθαράκι με κιμά

Υλικά

  • Κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ
  • Κρεμμύδια ξερά 2 μεγάλα ψιλοκομμένα
  • Ντοματοπολτός 3 κουταλιές σούπας
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Κανέλα 1/2 κουταλάκι γλυκού
  • Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι του καφέ
  • Κριθαράκι 1 πακέτο
  • Νερό 2 1/2 ποτήρια νερού

Οδηγίες

Σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα. Μόλις ασπρίσει το κρεμμύδι, ρίχνουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.Προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας,το αλατοπίπερο και την κανέλα.Βάζουμε 1/2 ποτήρι νερό και το αφήνουμε να ψηθεί για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε 2 ακόμα ποτήρια νερό, το αφήνουμε να αρχίσει να κοχλάζει και βάζουμε  το κριθαράκι μας. Χαμηλώνουμε την φωτιά στο μισό και ψήνουμε μέχρι να είναι έτοιμο το κριθαράκι και το απολαμβάνουμε ζεστό.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο