Κρεμμυδοκεφτέδες

Υλικά

  • Κρεμμυδάκια φρέσκα 1 ματσάκι
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει για να γίνει πηκτός χυλός
  • Φέτα θρυμματισμένη 300 γρ
  • Φρέσκο δυόσμο 3-4 κλωναράκια
  • Άνιθο
  • Σόδα 1 κουτάκι 330 ml
  • Μπέικιν πάουντερ 1/2 κουταλάκι του γλυκού
  • Αυγό 1
  • Γάλα φρέσκο 1/2 κούπα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ηλιέλαιο

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα ψιλοκόβουμε.Σε ένα μπολ  έχουμε ανακατέψει το γάλα, το αυγό, το μπέικιν πάουντερ, την σόδα, τον ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο και τον άνιθο.Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το τριμμένο τυρί και ελάχιστο αλάτι και πιπέρι.Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο να γίνει ένας πηκτός χυλός .Βάζουμε στο τηγάνι μπόλικο ηλιέλαιο και μ’ ένα κουτάλι βάζουμε  χυλό στο τηγάνι.Τα τηγανίζουμε 3-4 λεπτά από κάθε μεριά μέχρι να χρυσαφίσουν!

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο