Κουλούρια νηστίσιμα με σουσάμι

Υλικά

  • Σουσάμι 150 γρ ψημένο ή καβουρδισμένο
  • Μαργαρίνη 250 γρ
  • Ζάχαρη 150 γρ
  • Καλαμποκέλαιο 170 ml
  • Ρετσίνα 190 ml
  • Φαρίνα 900 γρ περίπου
  • Αλάτι 1 πρέζα

Οδηγίες

Χτυπάμε με το μίξερ σε μπολ την μαργαρίνη μαζί με την ζάχαρη, να αφρατέψει και προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο, τη ρετσίνα,το σουσάμι ψημένο και το αλάτι. Συνεχίζουμε να τα χτυπάμε όλα μαζί και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη λεία κι αφράτη. Πλάθουμε σε διάφορα σχήματα τα κουλουράκια μας  και τα βάζουμε  σε ταψί που στρώσαμε λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 -180 βαθμούς για 20-25 λεπτά περίπου (ανάλογα με τον φούρνο μας). Δεν θέλουμε να ροδίσουν , μένουν άσπρα κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο