Κοτόπουλο με πράσινες ελιές

Υλικά

  • Κοτόπουλο 1 τεμαχισμένο σε μερίδες
  • Ελιές πράσινες 1 μεγάλη κούπα (μεγάλες χωρίς κουκούτσι)
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα 4
  • Σκόρδο 2 σκελίδες
  • Μαϊντανό 1 φλυντζάνι τσαγιού
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ούζο 1 σφηνάκι

Οδηγίες

Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το τεμαχίζουμε σε μερίδες. Σε μια κατσαρόλα το ροδοκοκκινίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και το σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια , το σκόρδο,το αλατοπίπερο και τον μαϊντανό.Βάζουμε και τις ελιές, 1/2 κούπα ελαιόλαδο και περίπου 2 ποτήρια νερό και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 45 λεπτά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.