Καρμπονάρα μεθυσμένη

Υλικά

  • Σπαγγέτι 500 γρ
  • Παρμεζάνα τριμμένη 150 γρ
  • Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο
  • Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες
  • Μπέικον 200 γρ καπνιστό κομμένο σε κύβους
  • Λευκό κρασί 1 ποτηράκι
  • Μαϊντανό 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο
  • Κρέμα γάλακτος 120 γρ
  • Βούτυρο λίγο
  • Ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και μαραίνουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο. Προσθέτουμε το μπέικον, ανακατεύουμε, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, ανάλογα με τον χρόνο που αναγράφεται στο κουτί τους και πάντα το γούστο του καθενός. Σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος με την παρμεζάνα και τον μαϊντανό, αλάτι , πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα, προσθέτουμε το βούτυρο και  τα υλικά του τηγανιού, τα ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά όλα μαζί για μερικά λεπτά και προσθέτουμε στην μακαρονάδα μας τα υλικά με την κρέμα γάλακτος και το τυρί. Ανακατεύουμε και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο