Ζύμη για κρέπες

Υλικά

  • Γάλα εβαπορέ 1 κουτί
  • Ζάχαρη 2 γεμάτες κουταλιές σούπας
  • Αλάτι 2 κόφτα κουταλάκια γλυκού
  • Αυγά 3
  • Ηλιέλαιο 1 1/2 ποτήρι νερού
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας ωραίος χυλός
  • Νερό 1 1/2 κουτί από το γάλα

Οδηγίες

Αδειάζουμε σε μια λεκανίτσα το γάλα και βάζουμε το νερό γεμίζοντας μιάμιση φορά το κουτί. Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα , το ηλιέλαιο και τέλος το αλεύρι όσο πάρει.Έχουμε ζεστάνει πάρα πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι για κρέπες και ψήνουμε λίγο λίγο από τον χυλό που φτιάξαμε. Έτσι μία μία κρέπα δημιουργεί το σχήμα της αλλά πάντα σε δυνατή φωτιά.

* Με την ζύμη αυτή φτιάχνουμε και γλυκές και αλμυρές κρέπες.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο