Αρακάς με αρνάκι

Υλικά

  • Αρακάς 1 κιλό
  • Αρνί 500 γρ σε μικρές μερίδες
  • Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας
  • Κρεμμύδια ξερά 2 μικρά ψιλοκομμένα
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα 2 -3 ψιλοκομμένα
  • Άνηθος 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Νερό 1 1/2 ποτήρι περίπου

Οδηγίες

Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια μας (φρέσκα και ξερά). Τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα που βάλαμε το βούτυρο να λιώσει. Προσθέτουμε και το αρνάκι μας σε μικρές μερίδες και το σοτάρουμε από όλες τις μεριές μέχρι να αλλάξει χρώμα. Προσθέτουμε τον αρακά,το αλάτι,το πιπέρι,το νεράκι και τέλος τον ψιλοκομμένο άνηθο και αφήνουμε να ψηθεί για 40 λεπτά. Σερβίρεται ζεστό.

 

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο