Τσιπούρες στην λαδόκολλα

Υλικά

  • Τσιπούρες 4
  • Λεμόνι 4 φέτες κομμένες ροδέλες
  • Ελαιόλαδο λίγο για κάθε τσιπούρα
  • Αλάτι-πιπέρι κατά βούληση
  • Ρίγανη λίγο
  • Λαδόκολλα 4 κομμάτια στο μέγεθος της τσιπούρας

Οδηγίες

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις τσιπούρες.Κόβουμε 4 κομμάτια λαδόκολλα μεγάλα τόσο ώστε να χωρούν τα ψάρια για να τα τυλίξουμε. Σε κάθε ψάρι που τοποθετήσαμε μέσα σε λαδόκολλα βάζουμε λίγο λάδι, ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Μέσα στα κεφάλια των ψαριών βάζουμε από μια ροδέλα λεμονιού και κλείνουμε τα ψάρια μέσα στην λαδόκολλα τυλίγοντας σαν καραμέλες. Ψεκάζουμε τις λαδόκολλες με λίγο νεράκι. Στρώνουμε με την σειρά  τα ψάρια σε ένα ταψί. Ψήνουμε για 40-50 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα (ανάλογα πάντα με τον φούρνο μας) και μόλις ψηθούν είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο