Σουτζούκι λεμονάτο

Υλικά

  • Σουτζούκι 10 -15 φέτες
  • Μαργαρίνη 1-2 κουταλιές σούπας
  • Λεμόνι 1 τον χυμό του

Οδηγίες

Καθαρίζουμε την πέτσα από το σουτζούκι και το κόβουμε σε λοξές φέτες. Στο τηγάνι μας βάζουμε την μαργαρίνη να λιώσει και να ζεσταθεί καλά , προσθέτουμε το σουτζούκι και το αφήνουμε για 1 -2 λεπτά σε δυνατή φωτιά ενώ το γυρίζουμε αμέσως και από την άλλη πλευρά για 1 – 2 λεπτά. Το κατεβάζουμε από την φωτιά, σβήνουμε με λεμόνι και το απολαμβάνουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο