Σοκολατάκια ανώμαλα

Υλικά

  • Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ
  • Αμύγδαλα 700 γρ
  • Ηλιέλαιο 2 κουτάλια σούπας

Οδηγίες

Βάζουμε τα αμύγδαλα στο γκριλ ώστε να ροδίσουν αρκετά για να είναι τραγανά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.  Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και ρίχνουμε μέσα και το λάδι για να γυαλίζει η σοκολάτα. Βουτάμε τα αμύγδαλα στην σοκολάτα  με ένα κουταλάκι για να πάρουμε και ποσότητα  από το μείγμα και τα ακουμπάμε σε βουτυρωμένο λαδόχαρτο. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν μεταξύ τους (αμύγδαλο + σοκολάτα) και αν θέλουμε τα τυλίγουμε με χρωματιστά αλουμινόχαρτα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο