Ραβασάκι φέτας

Υλικά

  • Φύλλο κρούστας 3 φύλλα
  • Μέλι 3 κουταλιές σούπας
  • Μαύρο σουσάμι 1 κουταλάκι γλυκού
  • Φέτα 400 γρ σκληρή
  • Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα

Οδηγίες

Διπλώνουμε ένα φύλλο κρούστας στην μέση. Τοποθετούμε στο κέντρο μία φέτα από το τυρί μας περίπου 3 cm, διπλώνουμε τα πλαϊνά σημεία του φύλλου και τυλίγουμε σαν φάκελο, έτσι ώστε να θωρακίσουμε το τυρί στο εσωτερικό του φύλλου. Κάνουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα φύλλα. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει αρχίζουμε να τηγανίζουμε τα ραβασάκια φέτας μέχρι να αποκτήσουν ωραίο χρυσό χρώμα. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Με ένα κουτάλι τα περιχύνουμε από ψηλά με το μέλι (προσπαθούμε να μην πέσει μαζεμένη ποσότητα μελιού σε ένα σημείο , αλλά να απλωθεί ομοιόμορφα). Τέλος πασπαλίζουμε με το μαύρο σουσάμι κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε ζεστό.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο