Πατατοσαλάτα του σεφ

Υλικά

  • Πατάτες 3 τεμ βρασμένες
  • Αυγά 2 τεμ βρασμένα
  • Ντοματίνια 5 τεμ
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Αγγουράκι τουρσί 2-3 τεμ
Για την σος
  • Μαγιονέζα 300 ml
  • Κέτσαπ 3 κουταλιές σούπας
  • Κονιάκ 1 κουταλιά σούπας

Οδηγίες

Πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν, βράζουμε και  τα αυγά. Ξεφλουδίζουμε τις βρασμένες πατάτες, τις κόβουμε σε μικρά καρέ,τις αλατοπιπερώνουμε και τις τοποθετούμε στο πιάτο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την σος μαζί και περιχύνουμε τις πατάτες μας. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα αυγά . Τέλος στολίζουμε την σαλάτα μας με τα αυγά ,το αγγουράκι ,τα ντοματίνια και την απολαμβάνουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο