Πάστα ελιάς

Υλικά

  • Ελιές Καλαμών 200 γρ χωρίς κουκούτσι
  • Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη
  • Φιλέτα αντζούγιας 2-3 τεμ
  • Κάπαρη 2 κουταλιές σούπας
  • Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
  • Λεμόνι 1 κουταλάκι γλυκού από τον χυμό του

Οδηγίες

Ξεπλένουμε τις ελιές και την κάπαρη καλά. Καθαρίζουμε το σκόρδο και βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Πολτοποιούμε τα υλικά μας στο μπλέντερ πολύ καλά. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Ανακατεύουμε καλά ώστε να ενωθεί το λάδι με το μείγμα μας. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε με ζεστό ψωμάκι.

*Μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο, μέσα σε βάζο που κλείνει καλά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο