Νηστίσιμα κουλουράκια

Υλικά

  • Ηλιέλαιο 1 φλυτζάνι τσαγιού
  • Ζάχαρη καστανή 1 φλυτζάνι τσαγιού
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια τσαγιού κοσκινισμένο
  • Μέλι 1 φλυτζάνι τσαγιού
  • Πορτοκάλι 1 φλυτζανάκι καφέ (τον χυμό του)
  • Σόδα μαγειρικής 1 κουταλιά σούπας κοφτή
  • Κανέλα 1 κουταλιά σούπας κοφτή
  • Πορτοκάλι 1 (μόνο το ξύσμα του)

Οδηγίες

Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι. Βάζουμε το αλεύρι σταδιακά μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη που να πλάθεται εύκολα. Αφήνουμε την ζύμη στο ψυγείο για 45 λεπτά. Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε  φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 170 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο