Κοπανάκια φούρνου με μέλι

Υλικά

  • Κοπανάκια κοτόπουλο 6 τεμ
  • Μέλι 3 κουταλιές σούπας
  • Μουστάρδα πικάντικη 1 κουταλιά σούπας
  • Σος βαλσάμικου 1 κουταλιά σούπας
  • Πορτοκάλι 1/2 τον χυμό του και όλο το ξύσμα
  • Θυμάρι 1 κουταλιά γλυκού
  • Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
  • Αλάτι - Πιπέρι

Οδηγίες

Βάζουμε στο μπλέντερ το μέλι, το θυμάρι,την μουστάρδα, το βαλσάμικο, τον χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα και το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε καλά. Καψαλίζουμε τα κοπανάκια και τα πλένουμε καλά.  Τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Τα περιχύνουμε με το μείγμα μελιού και τα αλείφουμε καλά να πάει παντού. Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Στην συνέχεια τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα  αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετούμε τα κοπανάκια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά (ανάλογα με τον φούρνο μας) , μέχρι να αποκτήσουν μια ωραία κρούστα. Είναι έτοιμα για σερβίρισμα και μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με ρύζι ή πατάτες.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο