Γόπες στην μουστάρδα

Υλικά

  • Γόπες 1 κιλό
  • Λευκό κρασί 250 γρ
  • Βούτυρο 100 γρ (ή ελαιόλαδο)
  • Σκόρδο 1 σκελίδα (αν θέλουμε)
  • Μουστάρδα 3 κουταλιές της σούπας
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο όσο θέλουμε
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα ψάρια, βουτυρώνουμε ένα πυρέξ, αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια, τα αλείφουμε με λίγη μουστάρδα και τα τοποθετούμε στο πυρέξ. Σε ένα μπολ λιώνουμε την μουστάρδα με το κρασί και περιχύνουμε τα ψάρια μας . Τα ψήνουμε για 40 λεπτά στους 150 βαθμούς ενώ ενδιάμεσα του ψησίματος με μια κουτάλα τα περιχύνουμε και με το ζουμάκι τους . Σερβίρουμε σε πιατέλα πασπαλισμένα με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σκόρδο.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο