Γαλοτύρι Ηπειρώτικο

Υλικά

  • Τυρί φέτα σκληρή 1 1/2 κιλό
  • Γιαούρτι στραγγιστό 2 κιλά
  • Γάλα φρέσκο 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Αλάτι αν χρειαστεί

Οδηγίες

Σε ένα μεγάλο μπολ τρίβουμε την φέτα σε μεγάλα κομμάτια, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε το γάλα και αραιώνουμε το παραπάνω μείγμα. Αν χρειαστεί αλατίζουμε. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο, το αφήνουμε για περίπου μια εβδομάδα. Κάθε μέρα ανακατεύουμε και το βάζουμε πάλι στο ψυγείο. Μετά από μια εβδομάδα το βγάζουμε και παίρνουμε όσο χρειαζόμαστε. Συνοδεύει ευχάριστα ψητό κρέας ή κοτόπουλο κ.α.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο