Αφράτη τυρόπιτα του δεκάλεπτου

Υλικά

  • Φύλλο κρούστας 3 φύλλα τεμαχισμένα
  • Αυγά 2
  • Γάλα 1 ποτήρι νερού
  • Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι του καφέ
  • Γιαούρτι 1 ποτήρι
  • Τυρί φέτα 400 γρ τριμμένη
  • Αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
  • Σουσάμι ασπρόμαυρο προαιρετικά

Οδηγίες

Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από τον ένα κρόκο αυγού) μαζί και τα φύλλα μας κομμένα με το χέρι , σε ακανόνιστα κομμάτια , ανακατεύουμε καλά κι αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα λαδωμένο ταψί. Αραιώνουμε  με λίγο γάλα τον κρόκο που κρατήσαμε κι αλείφουμε την πίτα από πάνω. Προαιρετικά πασπαλίζουμε με ασπρόμαυρο σουσάμι και ψήνουμε στους 180  βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 35 – 40 λεπτά (ανάλογα με τον φούρνο μας) . Σερβίρουμε ζεστή και την απολαμβάνουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο