Αμπελοφάσουλα με σκορδαλιά

Υλικά

  • Αμπελοφάσουλα 500 γρ
  • Ελαιόλαδο
  • Ξύδι
  • Αλάτι

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τις δυο άκρες από τα αμπελοφάσουλα και τα πλένουμε καλά. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό που τα σκεπάζει για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε, τα βάζουμε σε  πιάτο,  αλατίζουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το ξύδι (ή λεμόνι). Τα συνοδεύουμε με σκορδαλιά κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο